Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2012 21:51 - Магически спирали за очи
Автор: boboncheto0o77 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2318 Коментари: 0 Гласове:
1



 Спирали за очи, които ще направят погледа ви неустоим и омагьосващ. Иновативни формули, уникални четки, наситени цветове, сипрали за очи, от които всяка жена се нуждае, за да бъде неотразима. 

image

Какъв цвят спирала за очи да изберем?

Черната спирала за очи е класическа и е подходяща за всеки. Кафявото също отива на всички, но е по-фино. Отлично е за естествено изглеждащи мигли, но няма тази ослепителност и драматизъм на черното. Спиралата за очи с цвят патладжан е добра алтернатива на кафявото, много подходяща за естествен вид с лека закачка и изглежда особено добре на руси мигли. Светлите нюанси като синьо, зелено, сребърно и бронзово са много интересни, но нямат ефект за удължаване на миглите и не отварят очите, както тъмните цветове. 

Видове спирали за очи

  • imageУплътняващи спирали за очи  обикновено имат плътна консистенция, която прави косъма на миглите по-плътен. Подходящи са за тънки мигли. 

  • Удължаващи спирали за очи – с лека формула, изсъхват бързо и това дава възможност да се нанасят на няколко слоя, като постепенно се изгражда дължината на миглите. Подходящи са за къси мигли. 

  • Водоустойчиви спирали за очи – може да имат някое от гореизброените свойства, но остават на мястото си, ако се намокрят. Тъй като са водоустойчиви, те трудно се почистват след това, така че е препоръчително да използвате специален продукт за почистването им. 

  • Подхранващи спирали за очи – често са подсилени с витамини, овлажнители и протеини, които заздравяват, предпазват и спират падането на миглите. Подходящи са ако имате слаби мигли или считате, че другите спирали за очи изсушават миглите и ги правят чупливи. 

  • Извиващи спирали за очи съдържат частички, които се свиват след нанасяне и действат като извиващ механизъм. Подходящи за допълнително повдигане.

Най-новите спирали за очи обикновено са мултифункционални и съчетават свойствата на различните видове спирали за очи. Имат иновативни формули, уникални четки и наситени цветове.

Ето няколко магически предложения:


image Спирала за очи Volum’Express Falsies Black Drama от Maybelline NY – 12,39 лв

Революционната формула с кера-фибри и концентрирани черни пигменти придава екстра матов ефект. Изпъкналата четка във формата на лъжичка покрива напълно всяка мигла, като я удължава и същевременно й придава изключително черен цвят. Изпъкналата част в долния край на четката и подвижната дръжка спомагат за пълно покритие на пространството между миглите, разпределяйки продукта равномерно по всяка мигла. Резултатът е фатален поглед с ефекта на изкуствените мигли, без наслагвания, с изключително черен цвят. 

image Спирала за очи Extra Volume Collagene L"Oreal Paris

До 12Х повече обем без слепване. В комбинация с четка за ултра обем, формулата на Спирала Extra-Volume с колаген, обогатена с хидра колаген придава изключителен обем на вашите мигли. Иновация: революционна формула, която придава обем на миглите отвън и отвътре. Обем във вътрешността: миглите стават по-обемни като поемат хидра колаген, съставка известна със свойството си да създава обем. Обем отвън: уникална комбинация от структуриращи смоли, които обвиват миглите идеално и създават ултра обем отвън. 

image Спирала за очи 3D Fantastic Lash от Golden Rose

За 100 % по-голям обем, невероятно дълги и извити мигли. Разделя и подчертава всяка една мигла поотделно, без да сплъстява, благодарение на иновативната си формула и специална четка. Обогатена с малки черни пигменти, за да придаде на погледа ви още по-интензивен черен цвят. 

image Вибрираща спирала за очи Sonic Boost от Avon – 16,90 лв

Спирала за очи с вибрираща четка. Това е революционна новина в декоративната козметика. Всичко, което е нужно да движите четката перпендикулярно на миглите, за да покриете перфектно всяка от тях. 

image Спирала за очи Max Bold Curves на Rimmel – 9,82 лв

Специалната обновена формула за мигли с колаген и кератин ги заздравява + най-голямата и кръгла четка за мигли на Rimmel = 14 пъти повече обем веднага и до 70% по-повдигнати мигли. Миглите са големи, плътни, дръзко повдигнати и без излишно спластяване, разбира се. Задължителният поглед на Лондон. 

image Спирала за очи 2FX от Oriflame – 9,90 лв

Една спирала, два ефекта. За първи път можете да постигнете две завладяващи визии – чудесно подчертани, разделени и дълги мигли или по-плътни и обемни – всичко това само с един иновативен апликатор и благодарение на пробив в технологиите за произвеждане на спирали. Иновацията е в уникалната четчица, скрита под капачката – тя може да бъде променяна според вашите нужди и стил. 

image Спирала за очи Diorshow 360 от Dior

Всички съвети на професионалните гримьори от престижните модни дефилета на Dior най-накрая са обединени в новата спирала Diorshow 360. Този прекрасен стилизант за мигли притежава неустоима „lash wax” формула, директно вдъхновена от текстурите на фризьорите. Перфектно сресани, миглите са извити и достигат идеалната си форма и измерение по отношение дължината, извиването и обема. Очите са широко отворени и изглеждат по-наситени. 

image Спирала за очи с многостранен резултат от Chanel

Спирала с изтънчен 3D резултат за интригуваща интензивност на грима. Разделя миглите и ги прави блестящи. Формула - обем и дължина: парафин; интензивен обем: восъчни микросфери; подсилено прилепване към миглите: катионов полимер; прецизен резултат; патентован комплекс: винил полимер от Chanel прави текстурата флуидна и оптимизира разделянето на миглите. Еластомерна четка: комфортно нанасяне и изключително прилепващо усещане. 



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boboncheto0o77
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 361983
Постинги: 129
Коментари: 139
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол