Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2012 18:13 - Преслава, Славена Вътова, Елена Станулова и Деница Гергова са болни от анорексия!?
Автор: boboncheto0o77 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5760 Коментари: 0 Гласове:
1



 Както в. „Шоу“ писа в последния си брой, новата жена на медийния магнат Красимир Гергов – Деница, Преслава, Елена Станулова и Славена Вътова са само част от известните българки, страдащи от болестта на века – анорексията. Всички те обаче категорично отри­чат заболяването си и приписват драстично ниското си тегло на здравословно хранене или брутални диети.

image

Дъщерята на Искра Радева – Елена Станулова снимка източник:http://life.dir.bg/2010/08/11/news6889811.html), трупа килограми само със силикон. Първо сложи по 400 кубика в бюста си, а после си напомпа и устните. Силиконът обаче не може да скрие Изхвръкналите колене и броящите се ребра. Точно в най-тежкия момент за мен и майка ми, когато баща ми почина, написаха, че съм болна от анорексия“, проплака в пресата Станулова. Според бившите й колегите от Министерството на транс­порта, където доскоро се подвизаваше като служител в отдел „Протокол“, ЕЛЕНА БИЛА ВМАНИАЧЕНА НА ТЕМА ДИЕТИ. Тази нейна мания я, подхлъзнала по пътя на анорексията“, коментираха я преди години и в Нова тв. Елена обаче била залитнала в другата форма на болестта в булимията. По последни данни тя се е стопила до критичните 46 кг при ръст 170 см, а майка й, очевидно в паника, се готвела да я прати на лечение в Италия.

image

 

Топмоделката Славена Вътова също изпосталя драстично преди години, но проблемът беше приписан на сбъркана диета, която нямало да повтори. „Бях грозна гледка“, отбелязва за себе си „Мис България 2006″. Манекенката твърди, че тогава приложила някаква по-специфична диета, като консумирала само определени храни. Резултатът обаче бил прекалено отслабване и Славена сама осъзнала грешката си. „Но категорично казвам, че не съм била анорексичка“, твърди манекенката.

image

Преслава с бельо от Juicy.bg

 

На дрогата приписват драстичното отслабване на Прес­лава. Фолкдивата бе уловена от Podtepeto.com в пловдивско заведение в много лоша форма. „Лицето й буквално е изпито, а ръцете й са станали кльощави като на пиленце“, коменти­рали присъстващи участието й. Самата певица обаче твърди, че нито диети спазва, нито гладува, нито спортува и слабее от въздуха.

image

Деница Атанасова като госпожа Гергова пред списание ELLE

 

Изключително кльощава, като манекен на Освиенцим, е и новата съпруга на медийния магнат Красимир Гергов – Де­ница. Тя твърди, че има две мании – изкуство и здравословно хранене. В отбрани медии разказва, че ДОПУСКА НА ТРАПЕЗАТА СИ САМО БИОПРОДУКТИ, отгледани в собствената й градина, макар и не лично от нея. Всеки ден правела и два-три часа йога упражнения, за да си презарежда батериите. Близки до младото семейство обаче твърдят, че причината за слабостта й е коренно различна. Когато медийният бос откажел да изпълни някаква нейна прищявка, Деница автоматично спирала да се храни. Според мълвата преди време собственикът на bTV бил изпратил любимата си в клиника за анорексици и булимици, но и там не ус­пели да се справят напълно с проблемите в храненето й. Затова от страх, че съпругата му отново ще развие анорексия, Гергов се съгласявал с всяка нейна прищявка.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: boboncheto0o77
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 361999
Постинги: 129
Коментари: 139
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол