Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2012 14:04 - 50 доказателства, че е страхотно да си жена (част 2)
Автор: boboncheto0o77 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1148 Коментари: 1 Гласове:
2



26. Изследванията показват, че на всичкото отгоре сме и по-щастливата половина от човечеството, гледаме на живота по-ведро и сме по-удовлетворени от мъжете  И то не само защото срещаш всеки божи ден ултра-мега готиния колега от съседния офис. 

27. Можеш да пищиш по време на целия страховит трилър, без да те сметнат за пълна страхливка.

28. Владеем майсторски дисциплината „изразяване на чувства“ и създаваме много по-близки отношения с приятелите си. (Нали се сещаш за напоителните разговори на бутилка вино до малките часове на нощта...).

29. Много по-придирчиви сме към това с кого си лягаме. Мъжете имат почти 50% повече сексуални партньори в живота си от нас – което им дава 50% повече шанс да се събудят на следващата сутрин със синдрома „О, боже, коя е тази?!“.

30. Докато пишкаме, винаги уцелваме тоалетната (при това без някой до теб да сравнява размери).


image
Снимка: Shutterstock


31. Кутия течен шоколад, парче сладоледена торта и пакет с чипс наистина могат да направят живота ти да изглежда по-розов. Толкова просто и толкова ефикасно. 

32. Има много повече мъже престъпници, отколкото жени. Това значи, че ние или сме твърде чувствителни, за да извършим престъпление, или твърде интелигентни, за да ни хванат. И в двата случая печелим.

33. Плачем четири пъти повече от обратния пол и на всичкото отгоре това ни кара да се чувстваме по-добре. Защо да държиш всичкия този стрес и емоции в себе си, когато можеш да ги излееш на воля на фона на някоя сълзлива мелодрама?

34. Вибратор под формата на зайче – безспорно това е най-великото изобретение на човечеството след колелото.

35. Способни сме да вършим две или повече неща едновременно – и при това да ги вършим дяволски добре. Природата така е устроила женския мозък, че той борави еднакво успешно с информацията и от двете полукълба, докато мъжете могат да се концентрират само върху едно нещо, горките глупчовци.

36. Можем да ходим до тоалетната на групички, без да изглеждаме съмнителни.

37. Много по-малко вероятно е да ни сполети сърдечен удар или рак.

38. Една твоя усмивка в посока към бармана е достатъчна, за да си намериш място в най-новото хитово заведение в града. 

39. Мъжете живеят с илюзията, че са страшно корави, но всъщност ние издържаме повече на болка и това е неоспорим факт - някой друг да иска да ражда, моля? А него се опитай да го накараш да си отскубне дори едно косъмче от веждата с пинсета и гаранция, че ще опищи света.

40. Ние сме родени да пазаруваме. Еволюционната ни нужда да събираме плодове и семенца за прехрана на семействата ни е оставила в наследство умението да помним точно къде фиксирахме онази сатенена пола, колко струваше и колко бройки от нея бяха останали на рафта. 

41. При нас ръстът няма значение. Благодарение на високите токчета не съществува такова животно като комплекс на ниските жени.

42. Можем да говорим с хора от другия пол, без да си ги представяме дибидюс голи, което, в интерес на истината, доста улеснява комуникацията.

43. Жените са по-добри шефове и това вече е научно доказано. В световен мащаб фирмите, ръководени от дами, се развиват два пъти по-бързо, а мениджърите в поли превъзхождат по брой представителите на другия пол. 

44. За разлика от всеки седми мъж, който печели по-малко от половинката си, ние не се чувстваме застрашени и не се комплексираме, ако нашият партньор вади по-голяма заплата. Че даже напротив.

45. В тази връзка винаги се радваме, когато той успява. В каквото и да е. Ако ще да е в състезанието по надяждане с кебапчета с приятелите му. И от тази радост ти става едно такова леко и ведро на душата. Може и да завиждаме отвреме-навреме на някоя приятелка, но виж, с половинката никога не си ги мерим.

46. Съществува безкрайна върволица от нови актьори и модели на бельото на Келвин Клайн, по които да въздишаш.

47. Много по-лесно ти е да спреш такси. Достатъчно е да си наденеш онзи отчаян вид на девойка в беда.

48. Винаги сме прави (дори когато знаем, че не сме).

49. Гаджето ти е скъсало с теб? Можеш спокойно да утешиш любовната си мъка в литри сълзи и алкохол, без да се налага да се правиш, че изобщо, ама изобщо не ти пука, за да не те сметнат за мекотело.

50. Знаем със сигурност дали размерът наистина има значение.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. injir - Абсолютно.:)
08.04.2012 14:28
Абсолютно.:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: boboncheto0o77
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 363029
Постинги: 129
Коментари: 139
Гласове: 45
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол